Bravčové rebierka v javorom sirupe
nízka
náročnosť
ingrediencie
12
ks
bravčové rebierko
250
ml
jablkový džús
4
PL
javorový siup
2
PL
olej
2
PL
sójová omáčka
1
ks
celá škorica
6
strúčikov
cesnaku
postup
1.
Najskôr si urobíme marinádu zmiešaním džúsu, sirupu, oleja, omáčka, rozpolenej škorice a neošúpených strúčikov cesnaku.
2.
Takúto marinádu spolu s rebierkami dáme do igelitových sáčkov a necháme marinovať dva dni v chladničke.
3.
Potom rebierka upečieme v rúre pri 200 °C asi 1 a pol hodiny.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.