FOTORECEPT: Prívarok z luskovej fazuľky s kuracím mäsom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
fazuľový struk
600
g
kuracie mäso
4
ks
cibuľa
500
ml
smotana na varenie
1
PL
hladká múka
soľ
1
ČL
mletá červená paprika
1/2
ČL
mleté čierne korenie
postup
1.
Fazuľku očistíme, odrežeme konce, nakrájame na cca 2 cm kúsky. 2 cibule nakrájame a speníme na oleji. Pridáme fazuľku, osolíme, koreníme, dusíme do mäkka, cca 20 minút, podľa potreby podlievame vodou. Keď je fazuľka mäkká pridáme mlieko, privedieme do varu a zahustíme lyžicou múky.
2.
Na cibuľke podusíme kuracie mäso nakrájané na kocky. Keď je mäso podusené, pridáme červenú papriku.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.