Omeleta s cestovinami
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
makaróny
200
g
neapolská omáčka
5
ks
vajce
trochu
soľ
trochu
olej
trochu
mleté čierne korenie
trochu
strúhaný syr
postup
1.
Cestoviny dáme variť do výdatného množstva horúcej vody, trochu osolenej a varíme ich tak dlho, až sú " al dente". Necháme ich odkvapkať a ochutíme pripravenou omáčkou.
2.
Rozšľaháme vajcia, osolíme, okoreníme a pridáme dve lyžice strúhaného syra. V kastróle s trochou oleja zohrejeme okorenené cestoviny, pridáme rozšľahané vajcia a bežným spôsobom pripravíme omeletu. Podávame horúce alebo studené.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.