FOTORECEPT: Tatárska mäsová nátierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
hovädzie mleté mäso
1
kg
červená paprika
1
kg
paradajka
5
ks
cibuľa
5
strúčikov
cesnaku
1
PL
mletá červená paprika
1
PL
mleté čierne korenie
1
ks
nakladač Deko
300
g
tvrdý syr
feferónka
postup
1.
Zeleninu (papriky, paradajky, cibuľu, cesnak) nakrájame na menšie časti a v kuchynskom robote rozmixujeme na kašu.
2.
Rozmixovanú zeleninu prelejeme do veľkého hrnca. Pridáme preosiate deko (bez zrniečok), korenie a varíme cca 2 hod., pokým sa prebytočná voda neodparí.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.