Ananásový krém
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
ananás
2
ks
vaječný žĺtok
10
g
želatína
70
g
cukor
1/4
liter
smotana na šľahanie
1
PL
práškový cukor
kakaový prášok
postup
1.
V kotlíku vyšľaháme vaječné žĺtky s cukrom. Potom ho postavíme do horúcej vody a šľaháme dokým nezhustne. V troche teplej vody rozpustíme želatínu a pridáme ju do krému.
2.
Keď nám krém trochu vychladne pridáme doň tuhú osladenú šľahačku. Všetko dobre premiešame. Ananásový krém podávame v miskách alebo pohároch. Na vrch krému dáme vyšľahanú šľahačku a všetko posypeme kakaom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.