Cestoviny s cuketou a paradajkami
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
cestoviny tagliatelle
trochu
olivový olej
2
ks
cuketa
300
g
paradajka
2
KL
sójová omáčka
4
PL
parmezán
2
strúčiky
cesnaku
1/2
KL
drvená rasca
trochu
tymian
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
postup
1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente podľa návodu na obale.
2.
Medzitým na olivovom oleji upečieme na plátky nakrájanú cuketu, plátky cesnaku a paradajky. Ochutíme soľou, korením, sójovou omáčku a premiešame.
3.
Horúce cestoviny naservírujeme na taniere a obložíme cuketovou zmesou. Posypeme parmezánom, tymianom a ochutíme čerstvo namletým korením.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.