Uhorkový šalát
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
uhorka
50
ml
voda
50
ml
ocot
1
PL
olej
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
cukor
1
KL
kôpor
postup
1.
Uhorky ošúpeme a nastrúhame na tenké plátky alebo na rezance. Z vody, octu (citrónovej šťavy), oleja, soli, korenia, kôpru a cukru si pripravíme zálievku. Zajeme ňou šalát a zľahka premiešame.
2.
Pripravený šalát môžeme ihneď podávať k varenému hovädziemu rebierku, pečenému a vyprážanému mäsu, rybám a k zemiakovým jedlám.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.