Marinované bravčové rebierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,5
kg
bravčové rebierko
čierne mleté korenie
3
strúčiky
cesnaku
3
PL
kečup
1
PL
sójová omáčka
1
PL
worčestrová omáčka
2
PL
olej na marinádu
olej na opekanie
1
štipka
rasca
soľ
1
PL
med
postup
1.
Marináda: Pretlačený cesnak, kečup, olej, sójovú a worčestrovú omáčku, med, korenie a štipku soli spolu zmiešame.
2.
Rebierka vložíme do pripravenej marinády na 2 hodiny. Potom ich dáme na rozohriaty vymastený pekáč, podlejeme vodou a pečieme domäkka. Podávame so zeleninovou oblohou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.