Čučoriedková roláda s tvarohom
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
3
PL
polohrubá múka
3
PL
hladká múka
6
PL
kryštálový cukor
1/2
ks
prášok do pečiva
6
ks
vajce
Plnka
150
g
maslo
150
g
práškový cukor
250
g
mäkký tvaroh
čučoriedka
postup
1.
Cesto: Vyšľaháme tuhý sneh z bielkov a primiešame do neho cukor a šľaháme. Pridáme žĺtky a preosiatu múku spolu s práškom do pečiva. Plech vystelieme papierom na pečenie a vylejeme na neho cesto. Koláč pečieme vo vyhriatej rúre a ešte teplý korpus stočíme.
2.
Plnka: Dohladka vymiešame spolu maslo, tvaroh a cukor. Na vychladnuté cesto natrieme plnku a rozložíme na ňu prebraté, umyté a usušené čučoriedky. Roládu opäť stočíme a zabalíme ju do alobalu prípadne mastného papiera a roládu necháme odležať v chlade.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.