Špagety s neapolskou omáčkou
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
špagety
olivový olej
150
g
nastrúhaný syr
Omáčka
olej
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
500
g
paradajka
1
PL
oregano
soľ
postup
1.
Špagety uvaríme vo vriacej osolenej vode, po scedení polejeme olejom a premiešame. Na tanieri polejeme omáčkou a posypeme syrom.
2.
Omáčka: Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na rozohriatom oleji. Pridáme pretlačený cesnak, nakrájané paradajky a varíme do rozvarenia. Nakoniec vmiešame oregano.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.