Prírodné bravčové rebierka so šampiňónmi
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčové rebierko
20
g
masť
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
trochu
rasca
20
g
hladká múka
40
g
masť
40
g
cibuľa
1
konzerva
šampiňóny
postup
1.
Rebierka na okraji narežeme, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme v múke. Na teflónovej grilovacej panvici na rozpálenej masti opečieme rebierka z oboch strán.
2.
Opečené rebierka dáme na panvicu, kde sme na rozpálenej masti opražili nadrobno pokrájanú cibuľu spolu s rascou. Zalejeme vriacou vodou, prikryjeme a dusíme domäkka. Mäso vyberieme a pridáme šampiňóny a trochu ich podusíme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.