Špagety s mletým mäsom
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
špagety
trochu
olej
2
PL
parmezán
1
ks
cibuľa
3
PL
paradajkový pretlak
1
KL
sušená bazalka
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ
1
strúčik
cesnaku
300
g
mleté múso
trochu
petržlenová vňať
100
g
tvrdý syr
podľa chuti
pikantný kečup
postup
Špagety uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale, scedíme a premiešame s olejom a parmezánom. Na rozohriatom oleji pražíme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme paradajkový pretlak, bazalku, korenie, soľ, pretlačený cesnak a chvíľu pražíme. Pridáme mäso, prikryjeme a udusíme vo vlastnej šťave. Špagety premiešame s mäsovou zmesou a podávame posypané petržlenovou vňaťou, postrúhaným syrom a poliate kečupom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.