Pizza s baklažánom
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
PL
pesto z červených paprík
1
ks
baklažán
trochu
olivový olej
1
ks
šalotka
1
ks
paradajka
1
ks
mozzarella
75
g
píniové jadierka
1
KL
svetlý balzamový ocot
postup
Cesto nájdeme v receptoch pod názvor Rýchly základ na pizzu. Základ potrieme pestom z červených paprík. Baklažán pokrájame na tenké plátky a potrieme olivový olejom. Položíme ho na plech a pečieme 15 minút, pričom ho raz obrátime. Potom ho potrieme lyžičkou balzamového octu. Natenko nakrájanú šalotku a paradajku potrieme olejom a na posledných 5 minút pečenia dáme na plech. Pizzu posypeme baklažánom aj cibuľou, paradajkami, píniovým orieškami a na kolieska nakrájanou mozzarelou. Poriadne upečieme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.