Šalát z kyslej červenej kapusty
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
650
g
červená kyslá kapusta
400
g
tatárska omáčka
4
ks
kyslá uhorka
1/2
ks
maďarská zeleninová zmes
4
PL
kryštálový cukor
soľ
mleté čierne korenie
postup
Otvorenú červenú kyslú kapustu vyberieme z fľaše a precedíme cez sitko, dáme ju do pripravenej misy, pridáme pokrájané kyslé uhorky na drobné kocky, uvarenú zeleninovú maďarskú zmes s kukuricou iba 1/2 sáčku vysypeme do misy, pridáme 3-4 polievkové lyžice cukru podľa vlastnej chuti, osolíme, pridáme trocha mletého čierneho korenia a nakoniec pridáme tatársku majonézu. Všetko spolu premiešame a necháme odstať v chladničke aspoň 1 hodinu. Podávame pri sviatočných príležitostiach spolu so zemiakovým šalátom, ako prílohu k vyprážaným rôznym mäsám. Prajem dobrú chuť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.