Pečená kozacina na mede a cesnaku
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
kozacina chrbát
2
PL
med
4
strúčiky
cesnaku
bazalka
soľ
postup
Pripravíme si marinádu z medu, cesnaku a bazalky. Mäso poriadne zo všetkých strán potrieme marinádou, podlejeme vodou a v zakrytom pekáči pečieme (200 stupňoch) približne 1,5hod. Mäso priebežne podlievame vodou, prípadne oblievame zriedenou marinádou, ktorá nám zvýšila.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.