FOTORECEPT: Zapekané zeleninovo-hubové cestoviny
3
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
bezlepkové cestoviny
150
g
stonkový zeler
50
g
sušené hríby
2
ks
cibuľa
300
g
mrazená zelenina
2
KL
soľ
1
PL
orientálne korenie
2
ks
vajce
50
g
údené tofu
postup
1.
Cibuľu nakrájame na pásiky a zeler na kolieska.
2.
Na oleji osmažíme cibuľu do hneda (cca 10min.), potom k nej pridáme zeler.
3.
Ešte pred začiatkom varenia si huby namočíme do horúcej vody na cca 15 min.
4.
K osmaženej cibuli a zeleru pridáme huby, premiešame, zalejeme 1 dcl vody, pridáme mrazenú zeleninu a okoreníme soľou a orientálnym korením.
5.
Všetko spolu dusíme 10 - 15 min.
6.
Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu. Uvarené cestoviny preložíme do maslom vymastenej tortovej formy.
7.
Na vrch dáme podusenú zeleninovo-hubovú zmes a zalejeme vajíčkami, do ktorých pridáme 1 KL oregana.
8.
Nakoniec posypeme nastrúhaným tofu syrom.
Podobné recepty
Lepkavé zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.