Pastierska kapsa
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
paprika
2
ks
paradajka
300
g
ovčí syr
trochu
petržlenová vňať
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
postup
1.
Umyté papriky osušíme, ošúpeme a vyberieme jaderníky.
2.
Paradajky nakrájame na drobno, pridáme rozdrobený ovčí syr, pokrájanú petržlenovú vňať, masu dobre premiešame. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
3.
Masou naplníme papriky a v rozohriatej rúre zapekáme. Podávame so zemiakovou kašou a kompótom.
Podobné recepty
Len v skladoch mal osem tisíc a kuchyňa bola druhá najhoršia, akú kedy Novák videl! Za kvalitu jedla však dostali jedno z najvyšších hodnotení
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.