FOTORECEPT: Ríbezľový sirup
20
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,5
litre
voda
1
PL
kyselina citrónová
3
kg
kryštálový cukor
3
litre
štava z červenej ríbezle
postup
2.
Do hrnca dáme štavu varíme 7minút, na vrchu sa robí pena, ktorú treba zberať žufankou a dávať preč.
3.
Pridáme cukor, kyselinu citrónovú a povaríme ešte 10minút, stále miešame.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
avodamok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.