FOTORECEPT: Zapekané pizza bagety
ingrediencie
Náplň
Potretie
postup
Zeleninu, šunku, salámu, syr a zeleninu nakrájame na tenké kúsky.
Bagetu si nakrojíme na 1 cm pásiky (necháme na spodku cca 2 mm). Na záver nakrojíme ešte po dĺžke.
Do každej jednej časti vložíme salámu, šunku, slaninu, rajčinu a syr (je dôležité, aby všetky suroviny boli nakrájané na tenké a malé pásiky, pretože sa môže stať, že ak ich nakrájate na hrubo, nezmestí sa vám to do medzierky). Kto chce, môže pridať aj cibuľku.
Do misky dáme olivový olej a prisypeme grilovacie korenie, bazalku a provensálske korenie. Všetko poriadne premiešame a natrieme každú bagetu ešte pred pečením.
Pečieme v rúre na 220 stupňov približne 20 minút. Bagety sú hotové vtedy, keď je kôrka krásne chrumkavá.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.