Kuracie mäso s cícerom
4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
400
g
kuracie stehno
1
PL
hladká múka
300
g
cícer
1
ks
cibuľa
3
strúčiky
cesnaku
2
PL
maslo
4
PL
kečup
trochu
olej na vyprážanie
1
štipka
korenie
stoniek
soľ
trochu
jarná cibuľka
postup
1.
Deň dopredu namočíme cícer do litra vody a necháme v ňom odmočiť. Ďalší deň ho opláchneme, zalejeme a varíme, kým nie je mäkký. Po uvarení scedíme.
2.
Cibuľu nadrobno nakrájame a na panvici opražíme. Primiešame cesnak, kečup, soľ, korenie a cícer. Pár minút necháme dusiť.
3.
Mäso umyjeme, vykostíme, osolíme a pomúčime, potom ho opražíme na panvici. Ozdobíme nasekanou jarnou cibuľkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.