FOTORECEPT: Thajské rezance
3
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
450
g
čínske rezance
300
g
bravčové mäso
1
ks
červená paprika
1
ks
paprika
1
ks
cibuľa
1
KL
kari korenie
1,5
PL
soľ
2
PL
olej
postup
1.
Cibuľku nakrájame nadrobno a dozlatista opražíme na oleji.
3.
Keď je cibuľka opražená, pridáme mäsko a opražíme ho z každej strany.
4.
Podlejeme vodou a necháme cca 30 minút dusiť, kým mäso nezmäkne.
5.
Pridáme na plátky nakrájané šampiňóny a dusíme ďalších 5 minút.
6.
Papriky umyjeme a očistíme od jadier. Potom nakrájame na krátke pásiky a pridáme na panvicu.
7.
Osolíme, aby papriky pustili šťavu a pridáme tiež karí korenie.
8.
Do hrnca dáme zovrieť vodu s lyžicou soli. Keď sa voda začne variť, pridáme cestoviny, ktoré krátko povaríme, a neustále dohliadame, aby sa nerozvarili.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.