Šalát s fazuľkou, s mangom a kozím syrom
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
suchá fazuľa
40
g
kozí syr
50
g
mango
50
g
rukola
3
g
olivový olej
soľ
korenie
1
KL
citrónová šťava
kukurica
postup
1.
Fazuľu vložíme do misky s vodou a necháme aspoň 12 hodín namáčať. Potom opláchneme, zalejeme vodou nad okraj a varíme domäkka, asi 15 minút.
2.
Zlejeme, položíme na tanier, ozdobíme kúskami kozieho syra, mangom, kukuricou a rukolou.
3.
Ochutíme zálievkou z olivového oleja, soli, korenia a šťavy z citróna.
Tip: Fazuľu môžme nahradiť šošovicou a podávať aj s posekanými orechmi.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.