Hlivová omáčka
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
hliva ustricová
1
ks
cibuľa
2
PL
olej
2
PL
hladká múka
200
ml
kyslá pochúťková smotana
štipiek
soľ
štipiek
rasca
štipiek
mleté čierne korenie
postup
1.
Na oleji podusíme pokrájanú cibuľu, pridáme umytú a pokrájanú hlivu, rascu a spolu podusíme do mäkka, ak treba podlievame vodou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.