Baklažánový guláš
6
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
cibuľa
2
ks
baklažán
2
strúčiky
cesnaku
500
g
zemiaky
4
PL
olej
2
PL
mletá červená paprika
2
ks
bobkový list
2
vetvičky
rozmarín
3
vetvičky
tymian
3
ks
paprika rôznej farby
soľ
mleté čierne korenie
zeleninový vývar
200
ml
kyslá smotana
2
PL
hladká múka
postup
Vegetariánsky guláš.
1.
Cibuľu a cesnak nakrájame na drobno, zemiaky na kocky.
2.
Na oleji speníme cibuľu a cesnak, pridáme zemiaky a opečieme ich. Vmiešame mletú papriku, podlejeme vývarom a privedieme k varu. Pridáme bobkové listy, bylinky, soľ a korenie.
3.
Baklažány a papriku nakrájame na kocky, pridáme ich do hrnca asi po 10 minútach a uvaríme.
4.
Zahustíme múkou rozhabarkovanou v smotane a necháme ešte 5 minút povariť. Podľa potreby dochutíme.
5.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.