Tvarohová nátierka s cibuľou a pažítkou
5
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
jemný tvaroh
1
ks
menšia cibuľa
1
hrsť
pažitka
1
KL
worčestrová omáčka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
Rýchla, svieža, vynikajúca.
1.
Cibuľu pokrájame nadrobno a čerstvú pažítku nasekáme najemno.
2.
Tvaroh vložíme do misky a vymiešame ho s cibuľou, pažítkou a worcestrovou omáčkou.
3.
Tvarohovú nátierku dochutíme soľou, čerstvo zomletým korením a podávame na čerstvom pečive alebo hriankach.
4.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.