Kuracie prsia v kyslej smotane, chutné a krásne šťavnaté
8
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
kuracie prsia
4
ks
vajce
4
strúčiky
cesnaku
200
g
kyslá smotana
1
PL
solamyl
1
KL
soľ
1/2
KL
mleté čierne korenie
olej na vysmážanie
postup
V nedeľu mávame tradične rezne, dnes sme si však dopriali skutočne výbornú obmenu. Cestíčko dodá mäsku ten správny šmrnc.
1.
Cestíčko: V miske vymiešame celé vajíčka, pridáme prelisovaný cesnak a solamyl. Postupne pridáme kyslú smotanu a dobre vymiešame aby sa suroviny dobre prepojili. Pridáme soľ a mleté čierne korenie.
2.
Kuracie prsia očistíme a naklepeme. Ak máte čas, ideálne je mäso do cestíčka naložiť aspoň dve hodiny pred vysmážaním, najlepšie cez noc.
3.
Na panvici rozohrejeme olej a postupne každý kúsok osmažíme do zlatista.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Veronika Palarcová
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.