Pavlova s krémom z bielej čokolády
10
porcií
120
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
práškový cukor
6
ks
bielky
2
KL
škrob
1
KL
ocot, alebo citronova šťava
250
g
Mascarpone
250
ml
šľahačka
100
g
biela čokoláda
postup
Obľúbený recept celej rodiny, musi byť vždy na sviatok.
1.
Bielky vyšľaháme so 100g pr. cukru na sneh potom postupne pridať zvyšok cukru, škrob, a citr. šťavu.
2.
Zmes navrstvíme na plech a pečenie 1 hodinu na 130°C. Potom ešte 30 minút na 100°C. Necháme v rúre vychladnúť...
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.