FOTORECEPT: Ovocné osvieženie
ingrediencie
Cesto svetlé
Cesto tmavé
Plnka
postup
Pripravte pre svojich blízkych ovocné prekvapenie, ktoré sa dá obmieňať podľa sezóny rôznym ovocím.
Trochu mlieka odoberieme, v ktorom rozmiešame pudingy zbytok mlieka dáme variť +cukor a štipkou soli po zovretí mlieka uvaríme hustý banánový puding viď nižšie, foto. Puding za občasného miešania necháme vychladnúť.
Vajíčka vyšľaháme s cukrom do penista postupne pridávame olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva, ktorú zľahka vmiešame do cesta. Plech menší 35x25 vyložíme papierom na pečenie rovnomerne rozotrieme cesto. Rúru predhrejeme na 180 stupňov pečieme 20 minút. Upečieme svetlý + tmavý korpus do ktorého pridáme 2-3PL kakao. Po upečení z korpusu stiahneme papier na pečenie boky upravíme potrieme džemom tmavý korpus, viď nižšie, foto. Maslo vymiešame do hladka spojíme s vychladnutým pudingom.
Na tmavý korpus nanesieme polovicu plnky preložíme svetlý korpus, ktorý sme potreli džemom následne nanesieme zbytok plnky. Rozložíme ovocie jahody, čučoriedky, maliny, kivi alebo podľa seba. Dáme do chladničky stuhnúť.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.