Tvarohové rezy (hrnčekové)
20
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
2
hrnčeky
múka polohrubá
1
balíček
prášok do pečiva
1
hrnček
kryštálový cukor
2
PL
kakao
1/2
hrnček
olej
Krém
2
tégliky
jemný tvaroh
3
ks
vajce
1/2
hrnček
práškový cukor
1
balíček
vanilkový puding v prášku
3/4
hrnček
mlieko
postup
Hrnček = 250 ml, téglik = 250 g.
1.
Cesto: Múku zmiešame s práškom do pečiva, cukrom a kakaom, pridáme olej, mlieko a vajíčka a vymiešame cesto, ktoré nalejeme do vymasteného a vysypaného vyššieho plechu.
2.
Krém: Z tvarohu, vajec, cukru a vanilkového pudingového prášku pripravíme tvarohové cesto a rozriedime ho malým množstvom mlieka, aby vznikol stredne tuhý krém.
3.
Z výšky lejeme tvarohový krém tak, aby nepravidelne pretiekol do tmavého cesta.
4.
Upečieme v predhriatej rúre pri 180°C 30 minút.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.