Hruškovo-tvarohový koláč, FOTORECEPT
30
porcií
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
250
g
hladká múka
1
ks
žĺtko
150
g
práškový cukor
180
g
maslo
1
ks
vanilkový cukor
Plnka
1
pohár
7 dl hruškový kompot
250
g
plnotučný jemný tvaroh
50
g
práškový cukor
2
ks
bielky
2
PL
Zlatý klas
postup
Vynikajúci jesenný koláč...
4.
Cesto vyvaľkame vo veľkosti plechu,uložíme na vymastený plech,na cesto rozložíme hrušky.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.