VIDEORECEPT: Pečená zelenina s arašidovým dipom
2
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
hnedé šampiňóny
1/2
ks
sladký zemiak
2
ks
paprika
1
ks
cuketa
1/2
ks
baklažán
trochu
rastlinný olej
podľa chuti
mletá paprika, soľ, drvená rasca, kari korenie, čierne korenie, majoránka
Omáčka/dip
2
PL
arašidové maslo
2
PL
tahini pasta
2
PL
citrónová šťava
2
PL
horúca voda
postup vo videu vyššie
Horúci a voňavý zeleninový mix s lahodnou arašidovou omáčkou.
1.
Zeleninu pokrájame na väčšie kúsky (viď video) a vymiešame s olejom, soľou a koreninami.
2.
Zeleninu navrstvíme na menší plech a pečieme pri teplotote 200°C asi 15 minút.
3.
Medzitým si vymiešame omáčku/dip z arašidového masla, tahiny pasty, citrónovej šťavy a vriacej vody.
4.
Zeleninu podávame s pripraveným dipom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.