Fit-polievka so špaldovými haluškami
nízka
náročnosť
ingrediencie
kokosový olej
2
ks
mrkva
1
ks
petržlen
1
ks
kuracie prsia
soľ
1
ks
baby cuketa
3
ks
zemiak
2
hrste
červená šošovica
petržlenová vňať
1
ks
vajce
hladká špaldová múka (celozrnná)
postup
1.
Na kokosovom oleji si orestujeme očistené a nakrájané mrkvy a petržlen, pridáme kuracie prsíčko, nakrájané na väčšie kusy, orestujeme a zalejeme vodou.
2.
Troška osolíme a necháme zovrieť a variť, kým mrkva nie je polohotová, pridáme na kolieska nakrájanú cuketu a tri väčšie nakrájané zemiaky.
3.
Keď sú zemiaky skoro hotové, pridáme dve hrste červenej šošovice a nakrájanú petržlenovú vňať.
4.
Ku koncu nahádžeme (z jedného vajíčka, štipky soli, hladkej špaldovej múky a vody) halušky. Ak je aj zeleninka hotová a aj halušky, polievočku môžeme podávať.
Podobné recepty
Lepkavé zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
mysiacik212
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.