Obrátený hruškový koláč
10
porcií
31
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
vajce
1
ks
vanilkový cukor
200
g
práškového cukru
1
ČL
mletého zázvoru
2
PL
kakaa
100
ml
mlieka
100
ml
oleja
200
g
múka hladká
1
ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
Plnka
1
kg
očistených hrušiek
2
PL
masla
6
PL
hnedého cukru
1
ks
škoricový cukor
postup
1.
Papier na pečenie vymastíme maslom, vysypeme hnedým cukrom a navrch dáme hrušky.
2.
Z bielkov vyšlaháme sneh. Žĺtka vymiešame s cukrami, mliekom, olejom. Pridáme múku, pdp, kakao, zázvor. Nakoniec jemne pridáme sneh. Vylejeme na hrušky a pečieme pri 180 stupňoch asi 20 minút.
3.
Po upečení preklopíme na druhý plech.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
plotas
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.