FOTORECEPT: Pečené filety z kapra
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kapor
1
ks
citrón
150
g
maslo
50
g
šalotka
50
ml
Rybí vývar
50
ml
biele víno
ks
čerstvý tymián
ks
soľ
ks
korenie
postup
1.
Použijeme 2 filety z kapra, ktoré osolíme, okoreníme, polejeme citrónovou šťavou, posypeme tymiánom a nastrúhanou citrónovou kôrkou, položíme plátky masla a dáme do rúry na 20 minút pri 180 st. C.
2.
Medzitým si pripravíme omáčku. Na masle orestujeme do sklovita šalotku, prilejeme víno, vývar.
Podobné recepty
Lepkavé zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.