Zapekaný karfiol so zemiakmi
2
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
karfiol
1
kg
zemiaky uvarené v šupke
1
balíček
strúhaná mozzarella
ks
soľ,rasca
postup
Zapekané jedlá máme radi.
1.
Uvarené zemiaky v šupe, necháme vychladnút. Pokrájame ich na štvrte. Kafiol rozobrieme na menšie ružičky a tiež ho predvaríme v osolenej vode.
2.
Do zapekacej misy dáme pomiešané zermiaky s karfiolom, osolíme,okoreníme, posypeme rascou. Strúhanú mozzarellu navrstvíme na vrch a dáme piecť. Podávame so zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
vlastina1952
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.