Fotorecept: Rebarborová bublanina
20
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
hrnčeky
polohrubá múka
1
hrnček
práškový cukor
1/2
hrnček
mlieko
1/2
hrnček
kokosový olej ( alebo rastlinný olej)
1
balíček
Kypriaci prášok do pečiva Dr.Oetker
600
g
rebarbora
1
balíček
vanilkový cukor Dr Oetker
3
ks
vajcia
1
štipka
soľ
1
balíček
škoricový cukor Dr Oetker
postup
Výborný šťavnatý kyslastý koláčik ku čaju a kávičke. je to hrnčekový koláč.
1.
Cukor, vajíčka (pekné domáce) a kokosový tuk vmiešame do peny.
2.
Pridáme postupne mlieko , múku, štipku soli a ku koncu múku s pridaním prášku do pečiva.
3.
Vypracujeme polohusté cesto. Plech s rozmermi 25x35 cm vymastíme a posypeme múkou.
4.
Rebarboru očistíme, nakrájame na kúsky.Dáme ju na cesto, posypeme vanilkovým a aj škoricovým cukrom.
5.
Predhrejeme rúru na 180 stupňov, koláč dáme piecť na cca 30 minút.
6.
Podávame posypaný práškovým cukrom. Dobrú chuť.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
vlastina1952
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.