FOTORECEPT: Bravčová panenka na zázvore a šampiňónoch
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčová panenka
200
g
šampiňóny
30
g
zázvor
3
strúčiky
cesnaku
15
g
kajenská červená paprika
150
g
kápia
1
hrsť
zelená fazuľka
1
hrsť
slnečnicové semienka
1
PL
olej
ks
soľ
ks
mleté čierne korenie
postup
1.
Na oleji speníme nakrájaný zázvor a kajenskú papriku.
2.
Pridáme cesnak a minútku orestujeme.
3.
potom nasleduje panenka nakrájaná na malé kúsky.
4.
A šampiňóny, ktoré sme si umyli a nakrájali na tenké plátky.
5.
Na záver pridáme hrsť slnečnicových semien a podlejeme 1 dl vody. Dusíme do zmäknutia mäska.
6.
Keď je mäsko mäkké, pridáme nakrájanú čerstvú kapiu (červenú papriku) a fazuľkové struky. Dusíme asi 4 minútky a odstavíme (chceme, aby bola zeleninka chrumkavá).
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.