Bagetka s karamelizovanou cibuľkou
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
bageta
1
ks
camembert
3
ks
cibuľa
trochu
olej
3
PL
trstinový cukor
1
KL
vínny ocot
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Bagetky nakrájame na kúsky, rozložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie a vložíme pod gril do rúry. Za 5 minút na ne uložíme plátky syra, aby sa pekne roztiekli.
2.
Cibuľu nakrájame na pásiky. V panvici na rozpálenom oleji ju opražíme do zlatista. Potom pridáme cukor a na miernom ohni ho opekáme cca 10 minút, kým cibuľka nebude skaramelizovaná.
3.
Nakoniec cibuľu dochutíme octom, korením a navrstvíme na bagetky so syrom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.