Guláš zo sójového mäsa
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
sójové mäso
400
ml
zeleninový vývar
4
ks
šalotka
4
strúčiky
cesnaku
3
ks
farebná paprika
trochu
olivový olej
150
ml
paradajkové pyré
1
PL
mletá sladká paprika
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Sójové mäso namočíme na niekoľko minút do horúceho zeleninového vývaru. Medzitým v hrnci opražíme na olivovom oleji nadrobno nakrájanú šalotku, prelisovaný cesnak, mäso a na kocky nakrájané papriky.
2.
Zmes poprášime mletou paprikou, dochutíme soľou, korením a prudko opečieme. Prilejeme pyré, vývar a na miernom ohni guláš varíme domäkka.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.