Zapekaná zelená fazuľka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
zelená fazuľka
5
ks
zemiaky
2
ks
cibuľa
2
PL
rastlinný tuk
3
ks
uvarené vajce
3
PL
kečup
3
ks
paradajka
150
g
syr tvrdý
200
ml
kyslá pochúťková smotana
3
ks
vajce
podľa chuti
soľ
postup
1.
Pokrájanú cibuľu speníme na tuku. V šupke uvarené zemiaky očistíme a nakrájame na kolieska. Fazuľové struky umyjeme, pokrájame a uvaríme v slanej vode.
2.
Na dno ohňovzdornej misy dáme cibuľu, na ňu poukladáme zemiaky (všetky) a osolíme ich, potom fazuľku, kečup, na kolieska pokrájané vajcia a paradajky. Opäť posolíme, posypeme strúhaným syrom a nakoniec zalejeme vajíčkami rozhabarkovanými v smotane. Dáme zapiecť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.