Pridať recept

Rezne s ovocnou ryžou

ingrediencie

4 plátky
bravčové karé
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka
100 ml
mäsový vývar
podľa chuti
soľ
trochu
olej

Ovocná ryža

1 hrnček
ryža
2 hrnčeky
mäsový vývar
1 konzerva
ananásový kompót
podľa chuti
soľ

postup

Rezne naklepeme osolíme, okoreníme a z jednej strany obalíme múkou. Na rozpálenom oleji ich z obidvoch strán prudko opečieme. Uložíme ich do rajnice, podlejeme vývarom a zakryté dusíme. Umytú a odkvapkanú ryžu pražíme na oleji, zalejeme vývarom, osolíme a zakrytú dusíme. Keď je mäkká, rozdelíme ju na taniere a ozdobíme ovocím. TIP: Namiesto ananásu môžeme použiť mandarínky s hrozienkami.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Smotanová torta s ananásom
Slávnostná ananásová torta: Táto silvestrovská pochúťka sa topí v ústach, prevalcuje aj ten najlepší cheesecake!
Chystáte silvestrovskú oslavu a hľadáte recept na slávnostnú tortu? Táto ananásová je vynikajúca a zvládne...
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Odporúčania týkajúce sa oplachovania ryže pred varením sa najčastejšie uvádzajú v kulinárskom kontexte...