Cesnačka
3
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
zemiaky
5
strúčikov
cesnaku
2
KL
mletá rasca
1
ks
bujón hovädzí
1
KL
mletá červená paprika
2
ks
cibuľa
postup
Na trocha oleji orestujeme pretlačené 3 strúčiky cesnaku, na drobno pokrájanú cibuľu.
Odstavíme, pridáme mletú papriku, zalejeme cca 1 l vody. Pridáme rascu, 2 celé strúčiky cesnaku, 1 celú cibuľu, na kocky pokrájané zemiaky, bujón alebo vývar.
Varíme, kým zemiaky nezmäknú. Podľa chuti dochutíme soľou, vegetou, čerstvo mletým korením, prípadne aj majoránkou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.