FOTORECEPT: Zapekaná ovsená kaša so slivkami
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
slivky
1/2
šálka
jemné ovsené vločky
1
KL
škorica
1/2
KL
mletý kardamón
1/2
KL
kypriaci prášok do pečiva
1
štipka
soľ
1/2
šálka
ryžové mlieko
2
KL
med
1
ks
vaječný bielok
1
KL
kokosový olej
postup
1.
Vločky (ja som použila taký mix čo mám aj s cereáliami ale kľudne použite klasické čisté vločky), kypriaci prášok, mletý kardamón, škoricu a štipku soli premiešame.
2.
V druhej miske zmiešame ryžové mlieko, kokosový olej, med a vaječný bielok.
3.
potom tekutú zmes pridáme do sypkej a premiešame. Necháme 5 minút odležať.
4.
Zmes premiestnime do zapekacej misky s rozmerom 15x15 cm a na vrch poukladáme odkôstkované slivky. Pečieme 30-40 minút v rúre vyhriatej na 200 stupňov.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.