Domáca huspenina
110
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
bravčové koleno údené
bravčové stehno
500
g
bravčová koža
2
ks
bravčový odrezok
8
strúčikov
cesnaku
2
ks
cibuľa
5
litrov
voda
10
ks
korenie čierne celé
10
ks
korenie nove cele
soľ
mletá červená paprika
postup
1.
Bravčové kusy dobre prepláchneme. Taktiež aj bravčové koleno. Zalejeme vodou a necháme veľmi pomaly variť. Nesolíme.
2.
Keď začne voda variť, odstavíme ju, mäso vyberieme, hrniec premyjeme, zalejeme novou vodou a dáme variť. Mäso zalejeme po jeho okraj a varíme na najmenšom ohni.
3.
Cibuľu, cesnak, papričky dáme do sitka a dáme variť spolu s mäsom. Pridáme korenie podľa svojej chuti. Na záver vyberieme sitko. Huspenina je hotová ak mäso samé odpadáva od kosti.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.