Ryžový šalát s kuracím mäsom
4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
300
g
kuracie prsia
100
g
ryža
100
g
cherry paradajky
1
hrnček
sterilizovaná kukurica
1
ks
jarná cibuľka
1
téglik
kyslá smotana
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej
postup
1.
Ryžu preberieme, umyjeme a uvaríme za cca 15 minút v 750 ml vriacej osolenej vody. Uvarenú ryžu scedíme a necháme vychladnúť. Kuracie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na malé kúsky, dochutíme soľou, korením a opečieme v panvici na rozpálenom oleji.
2.
Zeleninu umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. V miske zmiešame ryžu, kuracie prsia a pridáme smotanu. Zmes vymiešame, dochutíme soľou, korením a nakoniec vmiešame nakrájanú zeleninu. Šalát podávame studený.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.