FOTORECEPT: Ovocná bublanina
nízka
náročnosť
ingrediencie
7
ks
vajec
30
dkg
kryštálový cukor
25
dkg
hladká múka
1
dl
olej
1
ks
prášok do pečiva
jahody,čerešne alebo ovocie podľa vlastného výberu
postup
Bublanina je rýchla a výborne chutí. Spravte si ju aj Vy doma. Príprava je veľmi ľahká a nenáročná.
5.
Do vyšľahaného snehu pridáte prášok do pečiva (už nemusíte miešať mixérom)
8.
Vylejete na hlboký plech,cesto roztriete po celom plechu a posypete trochu múkou aby Vám ovocie neprepadlo cez cesto
9.
Na cesto pokrájate čerstvé jahody a čerešne (alebo ovocie ktoré máte prichystané podľa vlastného výberu)
11.
Nožíkom alebo drevenou špajdľou vyskúšajte či je bublanina upečená. Pečte, kým nebude nožík alebo špajdľa čistá
12.
Bublaninu nechajte chvíľku vychladnúť a nakrájajte ju
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.