FOTORECEPT: Kalerábovo-paradajkový šalát
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
veľký kaleráb
500
g
kokteilové paradajky
1
ks
červená cibuľa
Zálievka
3
KL
olivový olej
1
KL
soľ
1
KL
mleté čierne korenie
5
PL
ocot
3
PL
cukor
1
ks
citrón
1
PL
šalátové korenie
1
PL
plnotučná horčica
postup
1.
Kaleráby očistíme a nastrúhame nahrubo. Paradajky nakrájame na štvrtiny a pridáme ku kalerábu. Nakoniec pridáme očistenú a nakrájanú cibuľu.
2.
V pohári alebo miske si poriadne zmiešame všetky ingrediencie na zálievku. Doporučujem ich dať do klasickej malej fľaštičky na zaváranie, ľahko sa vám bude zálievka robiť a všetky chute sa rovnomerne spoja, ak zatvorenou fľaštičkou poriadne potrasiete.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.