Rýchla nepečená gaštanová torta, FOTORECEPT
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
keksy esička
125
g
maslo
500
g
gaštanové pyré
2
ks
smotana na šľahanie
2
ks
stužovač šľahačky
marhuľový džem
granko
postup
Chutný a rýchly zákusok s gaštanovým pyré.
1.
Esíčka vysypeme do mixeru, rozmrvíme najemno a pridáme roztopené maslo, opäť rozmixujeme. Vznikne vlhká hmota, ktorú dáme na spodok tortovej formy.
2.
Navrch natrieme marhuľový alebo iný kyselkavý džem.
3.
Zmrznuté gaštanové pyré nahrubo nastrúhame a na esíčkovú hmotu natlačíme napevno.
4.
Šľahačky vyšľaháme so stužovačom šľahačky. Hotovú šľahačku dáme na vrch na gaštanové pyré. Vrch posypeme grankom alebo kakaom. Dáme stuhnúť do chladničky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.