Zemiaková kaša s bryndzou
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
zemiaky
200
g
bryndza
1
ks
cibuľa
trochu
masť
1
PL
maslo
podľa chuti
soľ
trochu
nasekaná pažítka
postup
1.
Ošúpané zemiaky pokrájame, uvaríme v posolenej vode domäkka a ešte horúce roztlačíme.
2.
Do roztlačených zemiakov vmiešame bryndzu, nadrobno pokrájanú cibuľu opečenú na masti, 1 PL masla a vyšľaháme na kašu (osolíme opatrne, bryndza je pomerne slaná). Na tanieri kašu posypeme pažítkou.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.