FOTORECEPT: Raw cviklové brownie
stredná
náročnosť
ingrediencie
Korpus
200
g
sušené datle
200
g
vlašské orechy
50
g
sušený kokos
Plnka
2
dl
kokosový olej
100
g
vlašské orechy
2
ks
cvikla
2
PL
med
3
PL
karob
1
ks
citrón
Poleva
1,5
cl
kokosový olej
50
g
karob
1
PL
med
1
ks
banán
postup
1.
Kokos, orechy a datle rozmixujeme a zmes natlačíme do formy.
3.
Pridáme orechy, ošúpanú a nakrájanú cviklu, citrón a karob. Plnku dáme na korpus a uhladíme.
4.
Na záver si urobíme polevu, a to tak, že roztopíme olej, vlejeme ho do mixéra a pridáme banán, karob a med.
5.
Hotovú polevu vylejeme na plnku a dáme do chladničky na 12 hodín.
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.